Senator USR despre Alin Nica: E penibil să folosești credința ca pavăză în fața legii

alin nica 2
untitled design set 970x90 px

Raoul Trifan cataloghează drept populistă reacția pe care Alin Nica, președintele CJ Timiș, a avut-o după ce inspectorii de integritate l-au reclamat la Parchetul ÎCCJ pentru conflict de interese și fals în declarații. 

„Dacă este ceva mai penibil decât să te folosești de propria credință în scopuri politice, acel lucru sigur este să te folosești de credință ca de un fel de pavăză în fața legii. În caz că vrem să găsim motivele pentru care clasa politică este tot timpul ultima la capitolul încredere din partea cetățenilor, ajunge să ne uităm la acest caz tipic de politician ajuns în atenția Legii. Președintele PNL Timiș este în vizorul procurorilor pentru fapte săvârșite în calitatea de primar al comunei Dudeștii Noi. Chiar dacă prezumția de nevinovăție rămâne în picioare până la o decizie definitivă în instanță, modul populist în care Nica a ales să se apere public, făcând apel la propria credință și la presupuse metode securistice folosite pentru a-l discredita, ridică niște serioase semne de întrebare.”, a spus senatorul Raoul Trifan.

CITEȘTE ȘI: „Metode demne de Securitatea anilor 90”. Prima reacție a lui Alin Nica după ce a fost reclamat la Parchet

Raoul Trifan mai spune și că se așteaptă ca Alin Nica să colaboreze cu procurorii pentru stabilirea adevărului, iar în cazul în care va fi pus sub acuzare – să demisioneze ca să nu aducă prejudicii de imagine județului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/