Arhiepiscopia Timișoarei a ajutat oamenii nevoiași cu 1,3 milioane de euro, în 2022

mitropolit
Cuib de vise 1000x100

Arhiepiscopia Timișoarei anunță că a alocat anul trecut o sumă importantă de bani cu scopul de a veni în sprijinul oamenilor nevoiași din zona de vest a țării. Mai precis, activitățile social-filantropice au fost susținute cu aproximativ 1,3 milioane de euro.

Arhiepiscopia Timișoarei anunță că, în weekend, a avut loc Adunarea eparhială, în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de activitate pe anul trecut ale sectoarelor instituției.

Astfel, aflăm că Arhiepiscopia Timișoarei a venit în sprijinul oamenilor nevoiași din zona de vest a țării, alocând o sumă de aproximativ 6,5 milioane de lei, adică circa 1,3 milioane de euro. Acești bani au fost folosiți de către Centrul eparhial, parohii, mănăstiri, fundații și asociații pentru susținerea a numeroase activități social-filantropice.

publicitate si promovare in ziar

Prin urmare, slujitorii Bisericii bănățene, împreună cu monahii și credincioșii, cu sponsorii și donatorii, nu au îngropat talanții dăruiți de Dumnezeu, ci i-au înmulțit spre slava Preasfintei Treimi și spre mai binele oamenilor din aceste locuri binecuvântate. În urma rapoartelor de activitate prezentate de părintele vicar și de părinții protopopi, s-a subliniat că, deși anul 2022 nu a fost ușor, fiind marcat de probleme economice și de inflație, prin împreună lucrarea ierarhilor, a clericilor din administrația eparhială, protopopească și a monahilor cu credincioșii, a fost anul cel mai bogat în bune făptuiri din ultimii 20 de ani”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/