Primăria Timișoara se laudă cu lucruri care ar trebui să fie normale: curățarea liniilor de tramvai

praf linii

Primăria Timișoara a ajuns să se laude cu lucruri care ar trebui să reprezinte o normalitate. Astfel, reprezentanții instituției anunță că au trecut la curățarea liniilor de tramvai de praf și mizerie.

Primăria Timișoara se laudă cu o „performanță” care ar trebui să fie, de fapt, o normalitate. Mai precis, instituția anunță că a început că curețe liniile de tramvai de praf și mizerie.

Păstrăm curățenia în oraș. Am început să curățăm liniile de tramvai de praful și mizeria adunată pe perioada iernii. Începând cu data de 16 ianuarie s-a intervenit pe liniile de tramvai 1 și 6, atât cu mașina de curățenie cât și cu tramvaiul de serviciu, menit să curețe și zonele dintre liniile de tramvai. Toate intervențiile au fost menite să asigure confortul pasagerilor, indiferent de vechimea infrastructurii și de a ne asigura că rigoarea nu e dată la o parte”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În final, reprezentanții instituției au precizat că se va face curățenie în toate zonele orașului, astfel că „nu lăsăm nimic neglijat”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/