Educație și distracție pentru copii la Iulius Town: proiecții educative despre „Misterele Oceanelor” și teatru de păpuși

iulius town timisoara misterele oceanelor (1)
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Iulius Town a pregătit pentru cei mici noi experiențe captivante. Până pe 29 ianuarie, copiii vor face cunoștință, în domul amenajat în Atrium, cu animale subacvatice, vor descoperi imagini din adâncul mărilor, vor învăța cât de important este să protejeze natura și să recicleze.

Duminică, pe 29 ianuarie, sunt invitați la teatru de păpuși, unde îl vor cunoaște pe „Iedul cu trei capre”. Nu uitați nici că magazinele încă afișează reduceri la o mulțime de articole și este cel mai potrivit moment pentru o sesiune de shopping.

iulius town timisoara misterele oceanelor (5)

Iulius Town a pregătit pentru micii exploratori un nou proiect educațional. De această dată, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani pot descoperi „Misterele Oceanelor” prin intermediul unor proiecții video, ce au loc până pe 29 ianuarie, în domul amenajat în Atriumul Iulius Mall. Spectacolul urmărește aventura a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali și care, astfel, îi învață pe micii spectatori informații interesante despre „casa” lor. În drumul lor, aceștia se vor întâlni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pești, pisici de mare etc. Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cât de important este să protejeze natura și să recicleze, iar la finalul proiecției va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

iulius town timisoara misterele oceanelor (6)

Intrarea la proiecții este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0790.431.733. Fiecare proiecție durează maximum 40 de minute. Spectacolele au loc zilnic până duminică, de la ora 10.00 până la ora 20.00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

iulius town timisoara misterele oceanelor (3)

De asemenea, duminică, 29 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici sunt aşteptaţi la o sesiune de teatru de păpuşi, în piaţeta Splend’Or din Iulius Mall. Alături de marionete, copiii vor face cunoștință cu „Iedul cu trei capre”, iar distracția este garantată.

Cât timp micuții învață prin activități altfel, este timp pentru vizite prin magazinele din Iulius Mall, mai ales că Winter Sale continuă cu promoții incredibile. Însă nu trebuie ratat nici Târgul de Antichități din zona Octogon, care aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare.

iulius town timisoara misterele oceanelor (7)

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/