Fritz, după vandalizarea mașinii viceprimarului Tabără: Este un incident periculos pentru Timișoara

masina vandalizata cosmin tabara

După Ruben Lațcău, și Dominic Fritz a reacționat după ce mașina viceprimarului PNL al Timișoarei a fost vandalizată. „Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara”, a afirmat edilul-șef.

Dominic Fritz s-a arătat revoltat de faptul că mașina viceprimarului PNL Cosmin Tabără a fost vandalizată.

Sunt revoltat de vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără. Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara. Persoana sau persoanele care au recurs la acest gest golănesc dovedesc că nu au înțeles nimic din spiritul acestui oraș, nu au înțeles nimic despre democrație și cu siguranța nu au înțeles nimic despre Cosmin Tabără. Sper ca ancheta Poliției în acest caz să fie rapidă și să se finalizeze cu prinderea și pedepsirea făptașului sau făptașilor. Indiferent de opțiunile politice, trebuie să condamnăm uniți și fără echivoc orice act de agresiune față de aleșii noștri”, a afirmat primarul Timișoarei.

De asemenea, Dominic Fritz a precizat că este important ca discursul politicienilor să nu includă „vorbe de ură”, care s-ar putea transforma în fapte.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Voi lucra în continuare la o cultură politică timișoreană bazată pe dialog, respect și dezbaterea ideilor, nu pe atacuri personale. Toți actorii politici din Timișoara au responsabilitatea de a eleva și nu degenera discursul politic, pentru că vorbe de ură se transformă în fapte de ură. Cine nu înțelege acest fundament al democrației, nu are ce căuta în viața politică a Timișoarei”, a adăugat edilul-șef.

Și Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, a comentat acest incident, susținând că Nicolae Robu ar fi fost cel care a cerut ca mașina lui Cosmin Tabără să fie vandalizată.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/