Semimaratonul SportGuru din Timișoara? Anul acesta, evenimentul a fost mutat în luna mai

1000x100 (5)

Duminică, 5 mai, centrul Timișoarei va fi din nou plin de alergători, inclusiv de atleți de top pentru cursele de fond din Kenya sau Uganda. Orașul de pe Bega va găzdui a treia ediție a competiției SportGuru Timișoara 21k, o competiție cu patru curse distincte.

Cea mai interesantă va fi semimaratonul, unde vor participa sportivi de top din țări precum România, Serbia, Ungaria, Italia, dar și din Kenya sau Uganda. A doua probă va fi un cros de 10 km. Cei care nu rezistă să fugă atât de mult pot participa la crosul popular pe o lungime de 3 km. Totul se va termina cu cursa copiilor. Organizatorii anunță un număr de 1500 de participanți, iar traseul va fi din nou unul prin zona centrală. Premiile ajung la un total de 4900 de euro.

Cursele vor avea loc în intervalul orar 9-12. De menționat că edițiile precedente au avut loc la finalul lunii martie. Suprapunerea de anul trecut cu Paștele catolic a deranjat însă Episcopia din Piața Unirii, mai precis, din cauza prezenței toaletelor ecologice lângă Dom. Așadar, s-a optat pentru o altă dată, pentru a evita incidentele.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursă foto: 4run.ro

banner 970 x 250