Campioana Timișoara Saracens are o săptămână-cheie: două jocuri extrem de importante, ambele în deplasare

Săptămâna Luminată este una petrecută departe de casă de rugbyștii de la Timișoara Saracens. Campioana joacă mai întâi de 1 mai, la București, cu CSM, iar apoi, sâmbătă, va disputa alt meci, pe terenul Tomitanilor Constanța.

În clasament, înainte de jocul restant, atât Timișoara Saracens cât și CSM București sunt la egalitate de puncte, 44. Formația Primăriei capitalei e pe locul doi, iar bănățenii, pe trei. Liderul este CSA Steaua, cu 46 de puncte. În acest context, meciul de miercuri e vital pentru a stabili liderul la finalul sezonului regulat. „Va fi un meci greu. Ambele echipe vin după meciuri importante, mai ales CSM. Dar și noi avem accidentări și avem o deplasare lungă. Plecăm de luni ca să fim gata de meci miercuri. Dar ne dorim să câștigăm ca să ne asigurăm semifinala pe teren propriu”, a declarat antrenorul Sosene Anesi despre joc.

Timișorenii vor rămâne departe de casă și după meciul cu CSM. Din București, vor merge la Constanța, unde au meci sâmbătă. Ambele partide se vor disputa de la ora 12, iar jocul de miercuri va putea fi urmărit pe site-ul rugbytv.ro

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)