Semaforizare în toată zona centrală din Oțelu Roșu

După lucrările de modernizare din centrul civic, administrația locală a orașului de pe Valea Bistrei va investi pentru a reduce riscul producerii unor accidente rutiere!

Evenimentele tragice petrecute în ultima vreme pe raza orașului Oțelu Roșu l-au determinat pe primarul Luca Mălăiescu să ia măsuri în regim de urgență. În primul rând, acesta s-a asigurat că în zona școlilor și grădinițelor nu se vor mai petrece accidente grave. În 2017 proiectul de semaforizare a orașului va continua cu zona centrală. Primarul Mălăiescu ne-a menționat că s-a întâlnit cu proiectantul pentru a găsi soluția optimă de a organiza din punct de vedere rutier zona din centrul urbei.

„Am avut deja întrevederi cu reprezentanții Secției de Drumuri Naționale și cu cei ai Poliției Rutiere. Va fi o semaforizare complexă care va cuprinde atât Drumul Național, cât și străzile Eminescu și 22 Decembrie. Cu certitudine, odată cu finalizarea acestui proiect vom avea o circulație organizată și civilizată în centrul orașului Oțelu Roșu, cu un plus de siguranță”, a declarat primarul orașului.