Şeful Trezoreriei, fără avere și în arestul poliției pentru 30 de zile. Aceeași soartă o au și alți doi funcționari corupți!

Descinderile de ieri din Oraviţa şi localităţi din Timiş nu au rămas fără rezultat. Se poate lăsa chiar şi cu arestări!

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri relevante și au fost aplicate sechestre judiciare pe bunuri mobile și imobile aparținând inculpaților, în valoare de 275.000 lei. Au mai fost sechestrate și bunuri aparținând unor rude apropiate şi societăţi deţinute de inculpați în valoare de 250.000 lei, bunuri supuse confiscării extinse. În urma audierilor efectuate în cursul serii și nopții trecute, procurorul a dispus reținerea pe o perioadă de 24 ore a Șefului Trezoreriei Oravița, Marcel Lida, a casierului Ion Alfredo Chisăliţă și a referentului desemnat pentru operațiunile de emitere /răscumpărare certificate de trezorerie, Maria Moşoarcă”, a precizat procuror George Bucurică, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa.
În cursul zilei de astăzi, cei trei vor ajunge în faţa judecătorului de drepturi și libertăți în vederea dispunerii arestării preventive.

trezoreria_oravita_2_ok Mascații-au-descins-din-nou-la-Trezoreria-Oravița-600x330

UPDATE 1Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea inculpaților pe o perioada de 30 de zile. Decizia a fost luată în jurul orei 18.00.

FOTO: Vocea Oraviței