Şeful Poliţiei din Moldova Nouă şi consilierul judeţean Iacob Chişărău, audiaţi de DNA!

Consilierul judeţean Iacob Chişărău, cel care în 6 mai 2011 a omorât trei studenţi reşiţeni într-un accident rutier, ar fi încercat să dea o şpagă de 50.000 de euro pentru o sentinţă favorabilă în dosarul care va ajunge pe rolul Curţii de Apel Timişăoara. Ar fi fost ajutat de Nicolae Sava, şeful Poliţiei din Moldova Nouă, iar banii ar fi trebuit să ajungă la Cătălin Şerban, vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara.

UPDATE ORA 16.20
Potrivit unor surse apropiate procurorilor DNA, în urmă cu o oră, aceștia au intrat în biroul soției vicepreședintelui Curții de Apel Timișoara, unde au găsit cei 50.000 de euro, marcați, care fac obiectul infracțiunii de luare de mită. Ramonei Șerban i s-a făcut rău, ea fiind transportată la Spitalul Județean din Timișoara. “Deocamdată, nu pot spune prea multe, percheziția fiind încă în derulare”, a spus Mihai Pașca, avocatul notarului public.

publicitate online in ziar Express de Banat

UPDATE, ora 08.10
Şeful Poliţiei din Moldova Nouă, Nicolae Sava, se află la această oră la serviciu. “Nu a fost reţinut, dumnealui se află la birou”, ne-a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. Se pare că Sava a fost doar intermediar între Chişărău şi vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara şi că acesta a fost cel care i-a ajutat pe procurorii DNA să-l prindă pe picior greşit pe magistratul timişorean.

gif card de energie dacus 1000x100

În urma unui flagrant, procurorii DNA au condus la sediul din Timişoara pentru audieri mai multe persoane. Comisarul Nicolae Sava şi Iacob Chişărău s-ar fi întâlnit aseară cu notarul Ramona Șerban, soţia vicepreşedintelui Curţii de Apel, Cătălin Şerban. Biroul notarial a fost sigilat azi-noapte, iar în această dimineaţă este percheziţionat. Procurorii caută cei 50.000 de euro, care s-ar afla în biroul femeii. Revenim cu amănunte!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/