Plângere penală pe numele şefului Poliţiei din Moldova Nouă şi a lui Iacob Chişărău

Procurorii anticorupţie nu au oferit deocamdată informaţii legate de flagrantul de aseară în urma căruia vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban (foto), a fost reţinut şi condus la sediul DNA din capitală, pentru o şpagă ce i-ar fi fost dată de consilierul judeţean de Caraş-Severin, Iacob Chişărău, cu ajutorul lui Nicolae Sava, şeful Poliţiei din Moldova Nouă.

Din primele informaţii, judecătorul ar fi trebuit să soluţioneze favorabil, în schimbul a 50.000 de euro, un dosar care-l vizează pe Chişărău, directorul Moldomin. Pe rolul Curţii de Apel Timişoara există la această dată un singur dosar pe numele lui Iacob Chişărău. Este vorba despre o plângere făcută de Petru Gelu Andronic împotriva rezoluţiei sau ordonanţei procurorului de netrimitere în judecată a lui Chişărău într-o cauză alături de mai multe persoane, printre care: procurorii Mihaela Niţă, Florina Brînzei şi Tiberiu Nuţu, judecătorul Nicoleta Popescu, şeful Poliţiei Moldova Nouă, Nicolae Sava, alţi patru agenţi de poliţie, Voin Muntean, Ciceroni Diaconescu, Robert Jianu, Liviu Parasca, şi medicii Aurora Jeberian, Roxana Lutai, Maria Ciocani, Elena Gîlcă, Mieta Haţegan, Dan Demergiu şi Valentin Gheorghiu, cu toţii având calitatea de intimat.

publicitate online in ziar Express de Banat

 

gif card de energie dacus 1000x100

Potrivit unor surse din Moldova-Nouă, Petru Gelu Andronic este procesoman de profesie. Acesta are mai multe dosare pe rolul instanțelor de judecată, printre care și această plângere împotriva a 19 angajați ai SC Moldomin SA Moldova-Nouă, pentru recuperarea unor drepturi salariale. Gelu Petru Andronic a fost angajat al societății din Clisura Dunării până în 2004, când a fost restructurat. Are peste 40 de ani, locuiește de o viață în Moldova-Nouă și ar avea probleme psihice, potrivit unei expertize cerute de procurori la institutul de profil din București. În afară de Moldomin, acesta ar mai avea procese cu Primăria Moldova Nouă, dar și cu mulți alții.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/