Șef nou la Poliția Caransebeș!

Nicolae Borteș s-a reîntors la șefia secției municipale, după ce o bună perioadă de timp a fost împuternicit să conducă un alt serviciu din cadrul IPJ.

Comisarul a condus Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative. După 6 luni însă, i-a expirat împuternicirea, astfel că a revenit la cârma Poliției Municipale din patria gugulanilor. Instituția a fost coordonată în tot acest timp de comisarul Ion Olaru, cel care a mai ocupat această funcție și în 2006.

Comisarul Nicolae Borteș spune că în perioada următoare una dintre preocupările agenților de poliție este de a proteja mediul de afaceri, prin combaterea evaziunii fiscale, a muncii la negru și a contrabandei cu țigări.

Menționăm că sub comanda comisarului Borteș în municipiul Caransebeș contrabanda cu țigări a fost mai redusă.

Comments

 1. Ppa says:

  Trebuia lasat la Resita sa se ocupe de “bisnita cu valuta sub nasul alesilor locali si a Politiei de 25 de ani” cum a scris ziarul Dvs. astazi !!!

 2. incompetentii says:

  Cum dracu nu ne dizolvam ca tara? Asta era seful aluia de la municipiu care chefuia cu borfasii din resita. Este recompensat cu alta functie de conducere. trebuia sa fie maxim pe tractor, nu sef de militie. poate se apuca si aia de chefuri cu borfasii, la asta se pricep militienii

 3. borduz says:

  cum dracu se face ca bufnita asta cade tot in picioare!chiar este bataie de joc in sistemul politienesc.cand plutonierii se obisnuiesc cu functiile de SEF este greu sa-i dai jos.pe asta nu-l mai doboara NIMENI.se lipeste ca scaiul de politicieni oare ce le promite sau ce le face de il tin in brate toti.a fost omul de casa a lui fruzaverde al luiu secasan a lui tunea apoi al lui vela si chiar culmea acum este al lui mocioalca.cat a fost sef la judet a facut-o pe fiica sa sef serviciu financiar dupa ce a angajat-o ca agent de politie,intr-un an a trecuto in corpul ofiterilor apoi a promovat-o sef serviciu,in cazul acesta nu se autosesizeaza DNA de ce.sa vada cate ilegalitati sau facut cu ascensiunea fiice sale in politie.

 4. borduz says:

  apropo cat a dat pt acest articol?in caransebes nu se face contrabanda cu tigari ci doar se comercializeaza tigari fara timbru este o diferenta.cat a stat el sef la caransebes de a putut sa diminueze contrabanda?ce a facut ca sef la judet ca cel ce a raspuns de comertul cu tigari ilegale de ce nu a diminuat si in judet.Hai mai doamna cornelia vlaicu ca esti penibila se vede de la o posta ca articolul este comandat

 5. stefan says:

  De asta nu pot uni sa doarmă ,ca ii maninca grija de alti, in realitate niste gunoaie care se ascund in spatele anonimatului si nu au făcut nimic in viață lor. Sunt alti in măsură sa evalueze activitatea acestor oameni si nu niste neicanimeni, vedetivade treabă și daca aveti curaj ieșiți înfață justiției cu nume nu stati ca niște pupincuriști ascunși după pseudonime. Va doresc curajul si puterea de a fi verticali si cu tărie de caracter

 6. pseudo anonim says:

  Stefane esti analfabet, iti doresc taria de a deschide o carte ! sper ca nu esti militian ca e si mai tragic

 7. pseudo anonim says:

  Stefane, pe bune, cauta-ne in clasa a 2-a la tren, nu mai scrie pe net ! daca esti vreun sef prin militie (dupa jargon) atunci, ti-ai depasit conditia, trebuia sa fii coleg de tractor cu ala din articol si noi astia care-ti platim salariul, am incurcat-o !

 8. Pro veritate says:

  Este de necrezut cum unii “sefi” isi asuma pe nedrept rezultatele obținute pe mandatele predecesorilor. Se poate verfica faptul ca fenomenul de contrabanda cu tigari a fost diminuat prin munca altora si pe vremea altora. Dl. comandant sa-si aminteasca faptul ca Economicul nu mai tine Politia Caransebes, ci direct de Resita.