Ședința de la Oțelu Roșu va aduce un nou membru în Consiliul Local. Înlocuitor pentru incompatibilul Dragoș Enache!

Consilierii locali din Oțelu Roșu se vor întruni joi, 28 februarie, de la ora 11, în sala de ședințe a Primăriei pentru ședința ordinară, sub coordonarea primarului Luca Mălăiescu.

Pe ordinea de zi au fost cuprinse 12 puncte, însă cel care atrage atenția este proiectul de hotărâre privind validarea următorului consilier de pe lista PSD Oțelu Roșu, în urma pierderii mandatului de consilier de către fostul viceprimar Dragoș Enache, cel care a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate și, în consecință, a trebuit să se supună legii.

Următorii de pe lista PSD Oțelu Roșu, care ar putea să intre în Consiliul Local, ar fi Nicoleta Solomon, șefa Aquacaraș Oțelu Roșu, care se pare că ar ceda locul următorului membru PSD. Este vorba de Grigore Goja, secretarul Organizației PSD Oțelu Roșu, om de afaceri cu vechime în partid, care are toate șansele să fie votat de colegii din Consiliul Local ca următorul viceprimar al orașului.

„Eu am mai spus, nu vreau să influențez cu nimic decizia luată de majoritatea din Consiliul Local. Noul viceprimar va fi ales prin vot secret, PSD are majoritate în Consiliu Local și ce vor dori să facă colegii mei de partid eu voi fi de acord”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.