Securitatea la locul de muncă și garanția lucrului bine făcut

explo 1000x200

Munca la negru, firmele fantomă și lucrările de proastă calitate, adevăr sau provocare? Sunt elementele care par la prima vedere părțile cheie ale unui puzzle perfect. Termoconstruct demontează orice mit!

Departe de a fi doar o poveste bine țesută, doar pentru a-i avertiza pe oameni de riscurile la care se expun, aceste situații au fost măcar o dată, pentru fiecare dintre noi, o tristă realitate, care pe unii i-a trezit din visare, iar pentru alții a devenit o piedică psihologică în viitoarele lor proiecte.

„Doi muncitori care lucrau «la negru» la recondiționarea unei case au murit după ce tavanul s-a prăbușit peste ei” sau „un muncitor și-a pierdut viața după ce a căzut de la înălțime” sunt doar câteva dintre situațiile tragice care s-au petrecut din cauza muncii la negru și a neseriozității patronilor „fantomă”.

Termoconstruct demontează mituri și lămurește

Cu un efectiv de peste 80 de angajați, firma, care activează din anul 2007, are 9 magazine și depozite proprii, iar garanția calității lucrărilor este dată de profesionalismul executanților. Termoconstruct pune la dispoziție echipe de profesioniști cu experiență care abordează cu aceeași seriozitate atât construirea unei clădiri, a unui acoperiș, cât și termoizolarea unui apartament sau renovarea unei fațade.

Situată pe unul dintre primele locuri în distribuția și comercializarea materialelor de finisaje și construcții, compania distribuie materiale de construcții în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara prin intermediul rețelei de agenți de vânzări, având ca parteneri atât firme de construcții și finisaje, cât și depozite și magazine specializate

În situația în care sunt cereri  pentru a construi sau a renova o locuință, inginerii companiei oferă consultanță în alegerea soluției tehnice, a materialelor și a punerii în operă.

Dar pentru ca o lucrare să fie un succes garantat, acest lucru nu este posibil numai cu ajutorul profesioniștilor. Proiectul trebuie susținut și de cele mai bune produse care să aibă durabilitate și să atingă standardele perfecțiunii. Termoconstruct, cea mai dinamică firmă de pe piața de retail și distribuție a materialelor de construcții, acoperă ambele necesități ale clientului: calitate și profesionalism.

Paleta de produse de la Termoconstruct acoperă toate nevoile: de la materialele de construcții, până la finisajul unei clădiri, echipa de profesioniști realizând lucrări ce vizează:

  • Construcții de case la roșu sau la cheie
  • Termoizolarea fundațiilor, pereților, planșeelor și acoperișurilor
  • Hidroizolarea și termoizolarea fundațiilor
  • Executări de șarpante și acoperișuri
  • Finisaje și amenajări interioare
  • Instalații de sanitare, termice și canalizare
  • Reparația și renovarea fațadelor