BUZZCamp, Gala Edition – 10 ani dedicați tinerilor ambițioși, orientați spre carieră

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Zeci de companii sărbătoresc 10 ani de BUZZCamp alături de tinerii ambițioși, interesați de dezvoltare personală și profesională.

Seria de evenimente BuzzCamp aniversează 10 ani de cariere îndrumate, de evenimente reușite și de ediții cu cei mai interesanți participanți în marile orașe ale țării: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova, Constanța.

În Timișoara, tinerii pasionați de propria dezvoltare vor putea să discute cu angajatorii lor preferați și speakeri din companii și diferite domenii de activitate aflate la mare căutare. În cadrul evenimentului ce va fi organizat pe 7 noiembrie, la Hotel Timișoara, printre companiile prezente, care investesc în viitorul tinerilor, se numără Atos și Generali.

Conferințele programate se vor axa pe două teme: „How to get from point 0 to expertise” (temă de orientare în carieră) și „Before and after soft skills” (temă de dezvoltare personală). Pe lângă dezvoltarea acestor subiecte, participanții vor primi și tips& tricks de la speakerii BUZZCamp și vor putea afla mai multe despre mediul de lucru din companiile prezente, în cadrul workshop-urilor susținute de către acestea.

1000x100 (3)

Printre companiile care vor participa la ediția din acest an se mai numără și: Telus International, APT, Zepter, City Grill, ECDL, ENGIE, Allianz Partners, Generali, Conduent, SCC, Universal Alloy, Metro Systems, Tenaris, Miele, Azets, Raiffeisen Bank, Preh, Vodafone, STC. Pe lângă experiența împărtășită de specialiștii din aceste companii, vor exista și oportunități profesionale în domenii precum: BPO, Horeca, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking, Telecom, Energie, iar departamentele care au poziții deschise sunt: inginerie, vânzări, relații cu clienții, marketing, IT.

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul goo.gl/tb49hE.

Express de Banat este partenerul media al evenimentului.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/