Antreprenorii și managerii din Timișoara se reîntâlnesc la Business Days

explo 1000x200

„Ajutăm antreprenorii și managerii să ajungă oameni de succes, capabili să-și transforme afacerile în companii performante și competitive. De 7 ani creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare care să ajute companiile atât prin consolidarea brandului, cât și prin generarea de oportunități” – Viziunea Business Days

24-25 octombrie sunt zilele dedicate unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea oamenilor de afaceri. Business Days Timișoara invită antreprenorii și managerii să ia parte la un eveniment amplu ce are în structură programe de dezvoltare personală, conferințe cu teme din sfera inovației, tehnologiei sau oportunităților și, de asemenea, sesiuni de networking și diverse workshop-uri.

Organizatorii au programat pentru cele două zile:

– 4 conferințe despre inovație, tehnologie, trenduri, oportunități, provocări
– 16 sesiuni de dezvoltare personală
– 3 sesiuni speciale de antreprenoriat
– 1 workshop de business model generation
– 6 workshop-uri de sales&marketing
– 6 workshop-uri de hr&leadership
– 6 workshop-uri avansate de management&strategie
– 6 masterclass-uri de business development avansate

La evenimentul care va avea loc la Hotel Timișoara sunt invitați în jur de 100 de speakeri de top din România și străinătate: antreprenori de succes, top manageri din companii de succes, experți și consultanți cu peste 15 ani de experiență în aria lor de competență. Cei care doresc să participe pot alege din 4 tipuri de acces individual (Business Starter, 1nspiring Day, Professional Development și Business Development) și mai multe variante de acces în grup (CORPORATE – 3 variante preconfigurate, pachete de fidelizare a clienților – 3 variante preconfigurate, acces în grup ACADEMIC pentru studenți, elevi și profesori, pachet de acces în grup configurabil după nevoile specifice organizației).

Platforma Business Days, prin Asociația pentru Dezvoltarea Mediului Economic și Cultură Antreprenorială (ADMECA) oferă acces subvenționat cu 50% pentru studenți, elevi și profesori, 3 pachete speciale pentru startup-uri la nivel de idee (A), la nivel de proiect (B), afacere lansată în faza de achiziție de clienți sau creștere accelerată. De asemenea, pentru companiile aflate în dificultate se oferă posibilitatea de a participa gratuit la eveniment, pe baza unei solicitări ce trebuie validată de o comisie.

Detalii despre program, speakeri, bilete și tipuri de acces se pot obține pe: http://bit.ly/HPtmbd2018, sau https://www.businessdays.ro.