3.000 de job-uri ideale la Angajatori de TOP! Timișoara, una dintre cele mai competitive piețe din România!

Peste 70 de companii, de renume mondial chiar, au recrutat crema pieței de resurse umane din Timișoara și din zonele adiacente, capitala Banatului atrăgând tot ce e mai bun și din județele învecinate!

Centrul Regional de Afaceri Timișoara a fost plin timp de două zile cu ocazia celui mai mare târg de carieră din România, accentul fiind pus pe recrutarea de profesioniști. Tinerii absolvenți au fost și ei la mare căutare pentru că multe din cele 70 de companii prezente își continuă expansiunea în Banat. Cele 3.000 de oportunități de carieră au fost oferite de companii care activează în inginerie și producție, IT, automotive, retail, dar și domeniul financiar-bancar sau pe piața serviciilor.

Pentru ca interacțiunea dintre angajatori și candidați să ducă la ocuparea tuturor job-urilor disponibile, la intrarea în târg, aceștia din urmă au fost consiliați și au primit recomandări în privința modului în care au redactat CV-ul. Aici au primit sfaturi de la consultanții HR și totodată au avut posibilitatea să participe la diferite conferințe și workshop-uri care să-i ajute în dezvoltarea pe plan profesional și personal.

Din discuțiile purtate cu angajatorii, Timișoara și zonele învecinate oferă în continuare forță de muncă de calitate, în general tineri cu studii superioare, care vorbesc cel puțin o limbă străină, pentru care au fost oferite pachete salariale foarte atractive. Urmează selecția candidaților și programarea interviurilor, dar au fost și cazuri de angajatori care au semnat pe loc contracte de angajare.