Secretul relaxării depline, dezvăluit de Cosmin Nicolae

po 1000x100px (4)

Cosmin Nicolae este director de Wellness la Therme Nord București și a fost prezent în stațiunea Băile Herculane la conferința „Întoarcerea la apă”, unde a cucerit auditoriul cu o prezentare despre relaxarea adevărată.

Cosmin Nicolae spune că, pentru o relaxare optimă, efectele apei termale ar trebui combinate cu un stil de viață sănătos, cu o alimentație sănătoasă și, musai, cu beneficiile pe care o saună uscată sau o saună umedă le poate aduce. Combinarea acestor elemente ar fi calea spre adevărata relaxare.

De asemenea, Cosmin Nicolae nu uită să sublinieze și importanța meditației, a beneficiilor pe care meditația o aduce sufletului.

În opinia acestuia, noțiunea de wellness nu ar putea fi descrisă de o singură fotografie, ci de un adevărat colaj: sănătate, fericire, fitness, unde fitness este o noțiune care ține de continuitatea și evoluția speciei. Relaxare, sănătate, respirație. Sănătate a trupului, a minții și a sufletului.

Întrebat care este secretul unei asemenea relaxări, Cosmin Nicolae a indicat conștientizarea, propria conștientizare. „Fiecare decizie pe care o ia în timpul unei zile are un impact total asupra vieții sale”, explică acesta.

Express de Banat a realizat un interviu detaliat cu Cosmin Nicolae, interviu în care vorbește despre starea și metodele de relaxare pe care omul contemporan le are la îndemână.