Sechestru pe vila de la Văliug a vicepreședintelui regional al PDL Alin Popoviciu!

explo 1000x200

Deputatul PDL, care a venit la Reșița de mai multe ori înainte de campania pentru alegerile europarlamentare și a ajutat la reconstrucția filialei județene după ce Sorin Frunzăverde a părăsit partidul, are probleme cu legea din cauza unor afaceri necurate.

În același dosar mai sunt vizați și alți lideri ai Partidului Democrat-Liberal pentru închirierea în condiții suspecte a mai multor spații din Aeroportul Internațional ,,Traian Vuia” Timişoara. În deplasările sale la Reșița, Popoviciu obișnuia să laude zona Văliug, admirând explozia de turiști, motiv pentru care cu mai mulți ani în urmă și-a cumpărat chiar și o casă de vacanță în zona montană. Problemele pe care le are cu legea însă i-au determinat pe procurorii DNA să îi pună averea sub sechestru. Potrivit pressalert.ro, deputatul a încercat să ascundă sosirea la DNA, intrând cu maşina în subsolul clădirii. ,,Nu mă ascund, dar asta e. Am cartelă de acces. Ne-au chemat pentru dosar”, a susţinut Popoviciu, potrivit pressalert.ro.

Ancheta DNA în dosarul închirierii spațiilor din Aeroportul Internațional ,,Traian Vuia” Timişoara către firma Trinvest Bakery SRL a lui Cristian, verişorul deputatului PDL Alin Popoviciu, în perioada în care instituţia era condusă de Cornel Sămărtinean continuă.

Acuza care i se aduce lui Alin Popoviciu în dosarul ,,Aeroportul” este instigare la abuz în serviciu.

 

Comments

  1. Trecutprinviata says:

    CE USOR SE SCRIE ISTORIA DUPA MAI MULTI ANI . ALIN POPOVICIU A AVUT PREZENTA POLITICA IN CARAS SEVERIN DOAR DUPA INSTALAREA DEPUTATEI DE CARAS LA CONDUCEREA FILIALEI PDL CARAS SEVERIN .MAI BINE DE UN AN DE ZILE DOMNIA SA NU A AVUT ACTIVITATE POLITICA IN CARAS SEVERIN .

  2. PD-st autosuspendat says:

    DE MAI BINE DE UN AN JUDETUL NOSTRU NU MAI ARE OAMENI AGREATI DE BUCURESTI PENTRU A CONDUCE PDL-ul , astfel s-a apelat la resturile limitrofe , rezultatele fiind in consecinta .