Sechestru pe toate bunurile lui Chișărău

Ancheta în cazul studenților omorâți în timp ce se întorceau acasă de la Timișoara se apropie de final, iar dosarul ar putea ajunge în instanță în această vară. Mai exact, expertiza criminalistică este gata, însă rezultatul nu este în favoarea alesului județean, care în ultima perioadă nu mai apare nici la ședințele de consiliu județean.

Rezultatul expertizei criminalistice în cazul accidentului de la Pădureni a stabilit că vina aparține exclusiv învinuitului Iacob Chișărău. Ca să scape de instanță sau măcar de o pedeaspă aspră, alesul a cerut și el la rândul lui o expertiză medico-legală. Și aceasta este gata, însă datele sale nu pot fi făcute publice, deocamdată.

„Expertiza criminalistică arată culpa exclusivă a învinuitului pentru producea accidentului. Acum, nu mai rămâne niciun dubiu în acest sens! Mai trebuie clarificată experitza medico-legală, pe care cel care a produs accidentul a cerut-o”, a spus avocatul familiilor victimelor, Vlad Hosu. Acesta a adăugat că a făcut câteva observații referitoare la expertiza medicală pe care a depus-o Iacob Chișărău, însă deocamdată nu le poate da publicității, pentru că este important ca prima dată să le analizeze procurorul de caz.

Măsuri dispuse de Parchet
Pentru că Iacob Chișărău încearcă să scape de culpa accidentului de la Timișoara, în care trei tineri nevinovați au murit, iar între timp a mai apărut un dosar în care este implicat, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator pe toate bunurile pe care le deține. Asta pentru că a produs prejudicii materiale și morale semnificative, iar procurorii vor să fie siguri că se va achita de ele în cazul în care va fi găsit vinovat. Măsura a fost dispusă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, acolo unde Chișărău a încercat „să rezolve” soarta societății Moldomin.

Avocatul Vlad Hosu speră ca până în vara acestui an, cazul să ajungă în instanță.

 

 

Comments

  1. bomba atomica says:

    nu este firesc ca acest specimen sa se ascunda in halul asta. si daca i-au pus sechestru pe bunuri, ce? nu mai poate pleca din tara? este implicat in tot felul de dosare, dar poate pleaca la PNL si scapa de toate si gata

  2. mariana says:

    la puscarie cu acest om. nu merita sa fie liber

  3. iosif says:

    la baie la bocsa, evantual, ca la puscarie nu ajunge!