Tâlharii de la Saray rămân în arest

Cei doi tineri din Reşiţa care au dat în cap unei vânzătoare pentru nişte bani şi câteva sticle de whisky au încercat în zadar să scape de cătuşe. Lacrimile vărsate în boxa acuzaţilor n-au putut şterge faptele comise de aceştia la finele săptămânii trecute.

Francisc Cosmin Dobre, în vârstă de 17 ani, şi Bogdan Ioţa Bobocel, de 19 ani, au cerut Tribunalului Caraş-Severin să fie cercetaţi în stare de libertate după ce Judecătoria Reşiţa i-a arestat pentru tâlhăria de la magazinul Saray din Govândari. Faptele celor doi sunt însă deosebit de grave. La adăpostul întunericului, au intrat mascaţi şi cu mănuşi chirurgicale în magazin, au bătut-o pe vânzătoare până au băgat-o în spital şi au fugit cu 1.700 de lei, ţigări şi băutură. Bobocel a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile, în timp ce, Dobre, fiind minor, a primit doar 19 zile de arest.

Ambii au făcut recurs şi au cerut clemenţă, mai exact, să fie puşi în libertate şi să aibă interdicţia de a părăsi localitatea. Tribunalul Caraş-Severin a respins însă calea de atac ca nefondată, cei doi tâlhari urmând să reflecteze la cele de care au fost în stare de după gratii.