Seară de poveste pentru părinți și copii! Eveniment online dedicat promovării lecturii în familie

carti lectura in familie
Cuib de vise 1000x100

Asociația Academia Mămicilor din Timișoara organizează un eveniment online pentru părinți, copii și bunici cu scopul de a promova cartea și lectura în familie. Seara de poveste va avea loc online, iar participanții vor avea parte și de o surpriză.

„Șansa lui Bilețel” este povestea pe care Alina Iga, cadru didactic și fondator „Cufărul cu povești” a pregătit-o și în spatele căreia se regăsesc teme precum reciclare, curaj sau acordarea celei de-a doua șanse.

„Vă invităm să pornim într-o minunată călătorie, în care vom descoperi lucruri importante pentru noi toți, fie că suntem adulți sau copii. În plus, pregătim o surpriză, un concurs pentru cei care vor urmări live «Seara de poveste». Evenimentul are ca scop promovarea cărților și lecturii în familie și este organizat de Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Cufărul cu povești”, transmit organizatorii.

STPT job 1000x200

Evenimentul are loc joi, 7 octombrie, de la ora 19.30 pe pagina de Facebook a Asociației.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/