Se vânează apartamente de Black Friday. City Center vine cu promoții pe care nu le poți rata!

City Center
1000x100 resita 02

A început vânătoarea de promoții și febra marilor cumpărături, fenomen care se extinde și pe piața imobiliară, iar City Center Reșița vine cu discounturi semnificative de Black Friday.

Atunci când ne raportăm la Black Friday, deja am scos de mult timp din calcul ideea unei singure zile de promoții. În urma analizelor realizate de experții din domeniu, încasările spectaculoase au fost dovada vie că Black Friday nu mai este doar o zi, ci se întinde pe mai multe zile sau chiar săptămâni, așa cum bine au anticipat și jucătorii de pe piața imobiliară care s-au adaptat imediat fenomenului mondial.

Prin urmare, dezvoltatorii de apartamente se aliniază trendului organizării de promoții de Black Friday, iar ofertele speciale constau, în general, în reduceri de prețuri, alternativa fiind reprezentată de un loc de parcare gratuit sau o bucătărie mobilată.

City Center

City Center Reșița vine cu discounturi semnificative de Black Friday

publicitate tmc 640

Chiar dacă doar un pas îi mai desparte de predarea cheilor la gata, pentru prima oară și cei de la City Center se aliniază trendului de Black Friday în imobiliare, surprinzându-și clienții, chiar cu două săptămâni de promoții, mai exact în perioada 10 – 25 noiembrie.

Reprezentanții celui mai nou complex imobiliar, situat chiar în centrul municipiului Reșița, au pus la bătaie trei apartamente cu reduceri substanțiale, care variază între 5000 euro și 12.000 euro, în funcție de modelul de apartament ales.

City Center

Așadar, numărătoarea inversă a început! Lasă-te inspirat și alege unul din cele trei apartamente din promoție, la un preț avantajos! Și dacă încă nu te-ai decis ce model să alegi, experții de la City Center îți stau zilnic la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Fie că locuiești în țară sau încă te afli în străinătate, nu ezita să-i contactezi la numărul de telefon: 0739 395 030 și căminul la care ai visat poate fi de acum ACASĂ la City Center.

publicitate Timisoara banner maxagro