Cine a spus că numărul 13 aduce ghinion? Ioan Popa demonstrează contrariul!

nelu popa se lauda
banner publicitar

În ultimii ani, Primăria Reșița s-a preocupat să dezvolte cât mai mult fața orașului pe toate planurile. Primarul Ioan Popa bifează cel de-al 13 succes! În același domeniu!

O nouă unitate de învățământ din Reșița intră în șantier, după ce vineri a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale Nr. 9, din cartierul Govândari. Valoarea totală a proiectului este 10.187.970,26 lei, și include reabilitarea integrală și dotarea celor trei corpuri de clădire ale instituției, precum și amenajarea zonei exterioare (terenuri de sport și curte).

Aceasta este cea de-a 13-a unitate de învățământ care se reabilitează la Reșița din fonduri externe. La cinci școli sunt finalizate lucrările, iar la alte șapte lucrările sunt în desfășurare. Pentru alte șapte școli sunt semnate contractele de finanțare, urmând să se deruleze procedurile de achiziție a lucrărilor, după cum a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

Pe lângă modernizarea clădirilor vechi, avem proiecte, finalizate sau în derulare, pentru unități școlare noi: două grădinițe finalizate, două creșe noi pentru care s-a solicitat finanțare și o sală de sport nouă a cărei construcție începe luna aceasta. Astfel, Reșița se apropie de o premieră națională, obiectiv pentru care colegii mei au muncit într-un ritm continuu, motiv pentru care îi felicit. Până în 2024, rețeaua școlară din oraș va fi cea mai modernă din țară. Toți elevii și profesorii vor beneficia de cele mai bune condiții pentru a învăța, de facilități precum cazare și masă gratuită pentru cei ce vin să studieze din exterior, transport gratuit și burse școlare.”, a explicat primarul Ioan Popa.