Cel mai popular local din Reșița, închis din cauza neregulilor din bucătărie! Dolot nu închide ochii nici la el acasă!

soho inchis

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Caraș-Severin au descoperit abateri grave în bucătăria SOHO HOUSE, motiv pentru care au oprit temporar distracția!

Isabelle Videscu, comisar-șef adjunct în Regiunea Vest al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a confirmat că, în urma acțiunilor derulate de comisari ieri și astăzi pentru verificarea respectării prevederilor legale în unitățile de alimentație publică din Reșița, au fost descoperite abateri importante. Au fost verificați trei operatori economici, în urma controlului fiind aplicate amenzi în valoare de 15.000 de lei. Ca măsuri complementare, la Soho House a fost oprită temporar prestarea serviciilor de alimentație publică și s-a dispus „retragerea din circuitul consumului uman a tuturor produselor alimentare găsite fără elemente de identificare și caracterizare și fără data durabilității minimale sau la care s-a schimbat starea termică fără ca operatorul economic să fie autorizat în acest sens.”.

soho anpc

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Acțiunea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Caraș-Severin se înscrie în campania demarată odată cu instalarea reșițeanului Claudiu Dolot la șefia ANPC, acesta manifestând toleranță zero față de operatorii economici care își bat joc de clienți și le pun sănătatea în pericol.

whatsapp image 2021 11 12 at 16.36.47 (9)

tmc 640