Niciun angajat vaccinat într-o grădiniță din Caraș-Severin! Alte 40 de unități de învățământ rămân închise

teacher while conducting online classes

La nivelul județului Caraș-Severin, 41 de școli și grădinițe își vor derula cursurile în format online de luni, 15 noiembrie, din cauză că rata de vaccinare în rândul angajaților nu a atins 60%.

Județul Caraș-Severin are în total 403 unități de învățământ, după ce Grădinița cu Program Normal Rușchița, structură a Școlii Gimnaziale Rusca Montană, a fost scoasă din rețeaua școlară din cauza nerealizării planului de școlarizare. Peste 10 la sută dintre ele vor derula orele în online de luni, 15 noiembrie, pentru că angajații nu s-au vaccinat. „Recordul negativ” îl deține Grădinița Liubcova, unde rata de vaccinare este zero.

Potrivit informării transmise astăzi de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, 41 de școli și grădinițe în total vor desfășura orele online. Lista completă cu unitățile de învățământ care au rată de vaccinare sub 60% se regăsește AICI.

1000x100 casa brutarului

Independent de rata de vaccinare, 10 clase din diverse unități de învățământ vor rămâne închise din cauza apariției cazurilor de infectare. 7 cadre didactice și 9 elevi au fost depistați pozitiv, așa că orele se vor desfășura online în următoarele clase:

clase online 12 noiembrie