Au rupt în bătaie un om și l-au lăsat să moară! Riscă acum ani grei de închisoare!

man fists with blood

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a anunțat astăzi că a încheiat cercetările în cazul incidentului care a șocat un județ întreg în luna octombrie. Un bărbat a fost rupt în bătaie, iar agresorii l-au lăsat afară peste noapte fiind conștienți că se află în pericol de moarte!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au anunțat astăzi că au finalizat cercetările în cazul bătăii teribile din 20 octombrie. La acea dată, în jurul orei 22.00, la o fermă din Oțelu Roșu, doi dintre muncitori, în vârstă de 29 și 34 de ani, s-au luat la ceartă cu un alt bărbat, de 49 de ani și l-au rupt în bătaie, aplicându-i „mai multe lovituri în zona capului şi a părţii superioare a corpului cu un par din lemn şi un crampăn, (…) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.”, spuneau atunci procurorii. Ca și când nu ar fi fost suficient, cei doi au târât victima lângă un șanț din curtea fermei, lăsându-l peste noapte în stare de inconștiență, „acceptând că pot cauza în acest fel decesul”.

Norocul a făcut ca bărbatul de 49 de ani să supraviețuiască până dimineață, când a fost găsit de proprietara fermei, cea care a și anunțat autoritățile. Medicii au stabilit că victima are nevoie de mai bine de o lună de îngrijiri medicale.

1000x100 resita 02

Cei doi bărbați de 29 și 34 de ani sunt trimiși acum în judecată pentru tentativă de omor. Ei riscă până la 10 ani de închisoare. Dosarul lor a fost preluat de Tribunalul Caraș-Severin.