Romeo Dunca: Ei întreabă, eu îi înjur! Dacă Mocioalcă aduce bani, eu îi cheltui foarte bine!

romeo dunca pnl
untitled design set 970x90 px

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a redus intensitatea atacurilor la adresa social-democraților după ce liderii PNL și PSD și-au dat mâna pentru a forma noul Guvern. Dacă partidul i-o cere, va căuta cale de dialog și cu Mocioalcă, și cu Hurduzeu, Popovici sau Nedelcea.

Romeo Dunca a descris în termenii săi caracteristici relația pe care o are astăzi cu șefii PSD, PMP sau Pro România din Caraș-Severin: „Pentru mine, relația cu PSD e cam așa: ei întreabă, eu răspund, ei scriu, eu îi înjur și așa mergem înainte.”. Asta nu înseamnă însă că lucrurile nu se pot schimba în viitorul apropiat. Singura condiție pusă de liberalul din fruntea CJ e legată de interese. Interesele să fie ale Banatului de Munte și nu ale unor persoane. „Orice ideea bună pentru locuitorii județului eu o aplaud, indiferent de unde vine. Dacă Ionuț Popovici votează în folosul județului, nu am nicio problemă să povestesc cu el, dar dacă nu se conformează și face circul ăsta ieftin… continuăm!”, a spus Dunca.

Președintele administrației județene ar putea lucra foarte bine și în tandem cu senatorul PSD Ion Mocioalcă, despre care în prezent nu are cuvinte prea frumoase de spus. „Eu pot să dau tot de la mine dacă e într-o direcție sănătoasă, nu am nicio problemă. Dacă Mocioalcă o să aducă bani de la București, eu o să-i cheltui foarte bine, o să am grijă. Atunci nu am nicio problemă. Sigur că nu o să ne pupăm pe bot și nu o să ciocnesc un  pahar de răchie, așa cum am făcut cu domnul Victor Nafiru, asta nu am să fac. Mă îndoiesc că vor face bine știind ce au făcut până acum, dar dacă o să se schimbe… jos pălăria! Nu cred că o să se întâmple, dar să sperăm!”, a mai comentat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/