Romeo Dunca: Nu pot să plec din PNL, că-mi pierd mandatul, dar sunt de partea lui Ludovic Orban!

dunca pnl

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin demonstrează încă o dată că e bărbat! Critică mazilirea lui Ludovic Orban și compară PNL cu un vapor care, pe lângă faptul că intră la apă, se îndreaptă și spre o mare furtună!

Romeo Dunca a recunoscut pentru expressdebanat.ro, ziarul online pe care îl citește cel mai des, că a discutat cu Ludovic Orban despre tensiunile din PNL și că îi este alături. „Nu pot să spun că e bine ce se întâmplă în PNL, pot spune că e păcat că liderii de la București nu au găsit soluții să folosească toată energia liberală în a depăși criza și a găsi o soluție de înțelegere și compromis în direcția în care poporul a votat PNL. Au exclus nu un membru de partid, ci l-au exclus pe Ludovic Orban, vorbim de un vector de imagine, de un liberal cu state vechi în partid, cu 30 de ani de PNL în spate. Mi se pare prea mult. Din păcate, asta e. Eu regret această măsură extremă luată în cazul domnului Orban. Păcat că așa s-a întâmplat.”, a comentat liberalul din fruntea CJ Caraș-Severin.

Cei care au ridicat astăzi mâna pentru excluderea lui Ludovic Orban din PNL ar trebuie să știe însă și consecințele faptelor lor,  avertizează Romeo Dunca: „Dacă noi de abatem de la direcțiile promise, cei care ne-au votat s-ar putea să se reorienteze, ceea ce va fi o pierdere pentru partid! Eu l-am apreciat pe domnul Orban cu păcatele și cu greșelile lui, că nimeni nu-i perfect. Eu nu mă schimb după cum bate vântul. Eu am vorbit cu domnul Ludovic Orban și l-am asigurat că sunt pe lungimea dânsului de undă. Eu nu o să pot să plec din partid pentru că am fost ales din partea PNL și s-ar putea să-mi pierd mandatul. Asta ar însemna că nu mi-aș respecta obligațiile morale față de cetățenii care au avut încredere în mine și care așteaptă mult de la mine. Indiferent ce se întâmplă, eu merg până la capăt, eu nu pot să plec, dar sunt de partea domnului Orban! Eu am urcat într-un vapor care acum ia apă, dar nu o să sar din el, ci o să iau o cutie de conservă și o să încep să scot și eu apă din el cât pot. Cred că din țară vor sări foarte mulți din vaporul PNL în vaporul Forței Liberale al lui Ludovic Orban pentru că aceasta nu va merge în direcția unei furtuni, așa cum face vaporul PNL!”

1000x100 (5)