Vezi aici ce se joacă duminică pe scena teatrului!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Noua stagiune de teatru a început din toamnă în forță. După piese sub lupa reșițenilor, duminica aceasta invitații din Deva vor aduce o comedie spumoasă pe scena din incinta Palatului Cultural.

Ziua de duminică este deja rezervată spectacolelor de teatru. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, în ultima zi de weekend, reșițenii sunt invitați să anuleze ghinionul zilei de 13 cu zâmbetul pe buze. Teatrul de Artă Deva promite să cutremure Palatul Cultural de râsetele publicului în comedia rusească „Soț de vânzare”.

La invitația celor din Deva, actorul reșițean Dan Mirea va juca rolul principal alături de două actrițe hunedorene, Roxana Olsanschi și Andreea Pascu. „Va fi o poveste de viață despre veșnicul trio conjugal. Este o comedie foarte simpatică la care cu siguranță se va râde mult”, a precizat actorul reșițean pentru Express de Banat.

promovare banner maxagro

Scenografia este realizată sub semnătura producătorului delegat al Teatrului de Artă Deva, Mihai Panaitescu. „Subiectul tratează cu mult umor și nuanțe tragi-comice eterna temă a trio-ului conjugal, piesă contemporană într-un act, cu multiple răsturnări de situații”, a explicat Mihai Panaitescu. Regia este realizată de regizorul conferențiar doctor Marius Oltean, din Târgu Mureș. Prețul biletului este de 20 de lei, iar spectacolul va avea loc duminică, 13 octombrie, de la orele 19:00, și va dura în jur de o oră și jumătate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/