Fețe zâmbitoare pe tarabele gugulanilor!

promovare online Timisoara Casa Auto

Cinci zile de festival cu ocazia sosirii toamnei a promis administrația locală a Caransebeșului pentru locuitori. Astăzi s-a dat startul la sărbătoare cu premii, muzică populară și dansuri alese.

În Piața Agroalimentară din oraș s-a amenajat sărbătoarea de toamnă sub semnătura gugulanilor. Comercianți de pretutindeni și-au expus marfa pe rafturi și tarabe, toate produsele fiind sută la sută naturale, realizate de fiecare, în parte, acasă. De la legume alese la fructe, brânzeturi sau mezeluri tradiționale, expozanții au scos cea mai bună marfă pentru a rupe gura târgului încă din prima zi.

În fața expozanților și a locuitorilor de pe Sebeș și Timiș, primarul Marcel Vela a ținut să dezvăluie din surprizele ce îi așteaptă pe toți anul viitor. „Această ediție, cea de-a patra, Toamna la gugulani, aduce în fața dumneavoastră modernizări față de anul trecut la tot ce înseamnă pavilioanele expoziționale, dar și șantiere în lucru, pentru ca în ediția următoare dumneavoastră să veniți aici și să vă bucurați de noi investiții ale Consiliului Local, sala de lactate și bazarul, care este într-o modernizare ce se va finaliza în cel mai scurt timp”, a precizat edilul-șef în deschiderea festivalului.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157636395501293″]

promovare banner maxagro

La fel de zâmbitoare ca fețele desenate pe diferite legume au fost și fețele comercianților premiați de către administrația locală pentru calitatea produselor și consecvența lor în piața caransebeșenilor. Pentru unii dintre cei premiați, cadoul a fost mai mult decât apreciat, iar bucuria combinată cu emoții au făcut să curgă lacrimi pe scena amplasată în târg.

Comercianții prezenți au fost de peste tot, din județ, dar și din județele vecine și toți s-au lăudat cu un singur lucru: produsele lor sunt fără conservanți sau îngrășăminte. „Produsele noastre sunt bio, cârnații sunt făcuți în casă, iar brânza, la fel, este făcută de noi”, a explicat un comerciant din Soceni, veteran al acestui târg. „Avem doar produse naturale și de calitate. Venim aici în fiecare an și ne bucurăm că primarul nu a crescut prețul locului pentru tarabă”, a precizat Dan Beg din Scăiuș, ce avea spre vânzare ciuperci.

publicitate tmc 640