Se taie cablurile aeriene în zone din centrul Timișoarei

cabluri2

Primăria Timișoara continuă operațiunea „ghilotina”. Instituția anunță că a început tăierea cablurilor aeriene și din zone din centrul orașului.

Primăria Timișoara informează că, din această săptămână, se taie cablurile aeriene amplasate ilegal în mai multe zone din centrul orașului.

În această săptămână, se derulează activități de dezafectare a cablurilor în zona cuprinsă între Spitalul de copii, Piața 700, Parcul Botanic, strada Circumvalațiunii și bulevardul Gheorghe Lazăr. Acțiunea a început în seara zilei de 22 mai și va continua de miercuri, 24 mai, pe tot parcursul săptămânii”, a transmis instituția.

Potrivit Primăriei Timișoara, în zilele următoare, se va intra pe toate străzile din această zonă, pentru a îndepărta cablurile.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Menționăm că operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran”, a detaliat instituția.

Acțiunea primăriei include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT. În caz de vreme nefavorabilă, operațiunea va fi reprogramată.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/