Se strâng bani pentru dezvoltarea laboratorului de radioterapie din centrul de oncologie Oncohelp din Timișoara

Centrul de Oncologie Oncohelp din Timișoara și-a propus să dezvolte laboratorul de radioterapie, astfel că a apelat la sprijinul comunității. Un proiect în acest sens a fost înscris la cursa Timotion cu scopul strângerii fondurilor necesare.

Asociația OncoHelp din Timișoara, care deține cel mai mare centru care oferă servicii medicale pentru bolnavii de cancer din vestul țării, a înscris în cursa Timotion 2021 un proiect prin care-și propune să dezvolte laboratorul de radioterapie. Timotion este un eveniment de alergare și strângere de fonduri care va fi organizat în acest an în perioada 5 – 6 iunie pe străzile Timișoarei.

Concret, banii adunați vor fi folosiți pentru achiziționarea unui sistem pentru poziționarea pacienților pe întreaga durată a efectuării tratamentului prin radioterapie.

leader board 728 x 90 px

Până în acest moment, răspunsul comunității la apelul nostru ne impresionează: sunt numeroși campioni și companii din regiune care ni s-au alăturat în acest demers, sprijinind astfel eforturile pe care Asociația OncoHelp le realizează pentru a putea oferi semenilor aflați în suferință servicii medicale de calitate superioară, dar și sprijin, suport și compasiune. Pentru a reuși, însă, avem nevoie alături de noi de mai mulți oameni care își pot canaliza bunăvoința și o pot transforma în ajutor concret oferit proiectului nostru, realizat în sprijinul comunității”, a transmis Asociația OncoHelp.

Astfel, oamenii care doresc să facă o faptă bună pot dona intrând pe site-ul Timotion. Valoarea totală a proiectului este de aproape 110.000 lei, până în acest moment fiind donată o sumă care se ridică la 60.000 lei. Prin înscrierea la Timotion 2021, Asociația Oncohelp și-a propus să adune 94.080 lei, diferența fiind acoperită din fondurile proprii ale ONG-ului timișorean.