Se strâng bani pentru ca micuți săraci din Timiș să aibă ghete călduroase la iarnă

ghete iarna
publicitate si promovare in ziar

„Pantofi călduroși pentru zile friguroase” este numele unei campanii inițiate de un ONG din Timișoara cu scopul strângerii de bani cu care vor fi cumpărate ghete pentru copii săraci care locuiesc în sate din județul Timiș. 

Academia Mămicilor din Timișoara a lansat o nouă campanie intitulată „Pantofi călduroși pentru zile friguroase”. ONG-ul și-a propus ca până la venirea iernii să ofere ghete noi unui număr de 200 de copii săraci din sate din județul Timiș.

Oamenii inimoși s-au mobilizat în număr mare, astfel că s-au strâns deja bani pentru ca 147 dintre micuți să aibă pantofi călduroși pentru iarnă. În aceste condiții, Academia Mămicilor din Timișoara anunță că mai este nevoie de aproape 5.000 lei, cu care vor fi cumpărate ghete pentru 53 de copii.

53 de copii, încă, mai au nevoie de sprijinul nostru! Mai avem foarte puțin pentru a ajunge, cu pantofi călduroși, la toți cei 200 de copii incluși în campania AMT “Pantofi călduroși pentru zile friguroase”. S-au strâns 73%, de la începutul campaniei până acum, din fondurile necesare, astfel că, 147 de copii vor avea pantofi călduroși pentru iarnă! În perioada următoare începem achiziționarea și distribuirea pantofilor către copii, cu speranța ca până la finalul lunii noiembrie vom reuși să ajungem la toți copiii”, au informat reprezentanții ONG-ului timișorean.

Campania de strângere de fonduri continuă până în 15 noiembrie. Persoanele care doresc să se implice pot face donații în contul Asociației Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, CIF: 33102961, Nr. cont: RO18BRDE360SV38907053600.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01