Se scot la concurs posturi în poliție pentru protecția animalelor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Poliția Română scoate la concurs peste 250 de posturi pentru Protecția Animalelor. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până în 28 decembrie. 

În total, sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până în 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se găsesc aici.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Posturile scoase la concurs în județul Caraș-Severin pot fi vizualizate aici, iar cele pentru județul Timiș – aici.

Alte 1.210 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor se scot la concurs. Peste 90% dintre acestea sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică. Și aici înscrierile se fac online. Detalii, pe site-ul Poliției Române.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/