De săptămâna viitoare se pot face teste pentru depistarea Covid-19 și la Caransebeș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primăria Caransebeș este pe ultima sută de metri cu dotarea și amenajarea spațiului din Spitalul Municipal de Urgență, unde de săptămâna viitoare se vor putea efectua analize pentru depistarea SARS-CoV-2.

Potrivit city managerului Primăriei Caransebeș Florin Bogdea, zilele trecute s-a început montarea aparaturii medicale ce va ajuta la funcționarea în bune condiții a aparatului RT PCR:

Toată aparatura s-a achiziționat prin Primăria Caransebeș, Compartimentul de Achiziții și Investiții realizând licitația, întrucât Spitalul are conturile blocate, după cum bine știm de peste un an de zile. Se montează mai multe piese fără de care aparatul nu poate funcționa, printre care o hotă de un anumit specific, lămpi și tot ceea ce ține de echipamentul necesar.”, ne-a declarat Florin Bogdea.

Întreaga achiziție a costat Primăria Caransebeș 52.000 de lei, spațiul în care se vor face testările a fost amenajat de către angajații Serviciului de Întreținere și Reparații (SPIR) din cadrul Primăriei, în clădirea anexă Spitalului, fosta Policlinică.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Florin Bogdea ne-a mai precizat că săptămâna viitoare medicul care a dat gratuit aparatul RT PCR, cu titlu de împrumut pe perioada pandemiei, va veni de la Timișoara pentru a pregăti personalul medical de laborator care va lucra pe acest aparat. 

Testele se vor face atât pentru pacienții Spitalului Municipal de Urgență, cât și pentru cetățenii care doresc să se testeze, contra cost, în regim de ambulatoriu, prețul fiind sub cele care sunt practicate la cabinetele private.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/