Se reface infrastructura fostei Policlinici din Caransebeș. Ambulatoriul urmează a fi deschis

Primăria Municipiului Caransebeș, prin Serviciul Public de Reparații și Întreținere (SPIR) a demarat lucrările de reabilitare la fostă Policlinică a Spitalului, aici unde, după primirea tuturor avizelor și aprobărilor se va deschide Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului.

Deocamdată în planul de reparații sunt cuprinse 14 cabinete de la etajul I al fostei Policlinici care vor fi reabilitate, modernizate și dotate cu mobilierul necesar.

Avem cuprinse schimbarea instalației electrice, a iluminatului de pe coridor, a caloriferelor, a celor patru uși de acces cu unele din termopan, montarea de parchet atât în cabinete, cât și pe coridor, vor fi zugrăvite și vopsite toate cabinetele și coridorul, va fi introdus fir de internet în cele 14 cabinete, vor fi montate chiuvete în toate spațiile și se vor dota coridoarele cu mobilier nou”, ne-a declarat directorul SPIR, Ion Gheorghe Ștefan.

Bugetul pentru aceste investiții, alocat de către Primăria Municipiului Caransebeș depășește 480.000 de lei, iar lucrările de reabilitare au ca termen de finalizare 15 martie.