Hurduzeu provoacă deranj în PSD Caraș-Severin! Candidatura sa la șefia Consiliului Județean e tot mai puțin probabilă!

Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, i-a atras atenția voalat lui Silviu Hurduzeu că nominalizarea sa pentru a candida din partea PSD pentru un nou mandat nu are niciun fel de valoare și că în momentul de față se află la mâna primarilor social-democrați din Caraș-Severin.

Hurduzeu este unul dintre principalii absenți ai Conferinței Extraordinare a PSD Caraș-Severin care se desfășoară la această oră și care are ca principal punct pe ordinea de zi desemnarea delegaților filialei la Congresul PSD din februarie. Chiar dacă președintele CJ Caraș-Severin a anunțat din timp că nu va putea fi prezent, absența sa a fost taxată. Șeful PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, nu poate înțelege ce altceva mai important a avut de făcut astăzi Silviu Hurduzeu de nu a putut participa la Conferința partidului sub sigla căruia mai vrea un mandat la Consiliul Județean Caraș-Severin. „Sunt supărat că Silviu Hurduzeu, care trebuia să fie candidatul PSD Caraș-Severin pentru Consiliul Județean, nu și-a făcut timp să fie astăzi aici. Am să vorbesc cu Silviu să văd ce l-a împiedicat să fie astăzi aici”, le-a spus Nistor social-democraților cărășeni. 

Pe lângă faptul că a vorbit la timpul trecut despre candidatura lui Hurduzeu, hunedoareanul l-a și avertizat pe acesta că nu e nimic bătut în cuie. „Trebuie să înțelegem că orice propunere la nivel de județ trebuie făcută de Comitetul Executiv Județean, nu de organizațiile locale, fie ele de oraș sau de municipiu. Adunarea Generală propune, iar validarea o face Comitetul Executiv Județean”, a subliniat Nistor.

Un al doilea avertisment poate fi referirea deputatului de Hunedoara la rolul primarilor în desemnarea unui candidat pentru Consiliul Județean. Asta, mai ales în contextul în care unii primarii PSD s-au plâns că Hurduzeu nu le-ar fi acordat sprijinul la care s-ar fi așteptat. „Trebuie să înțelegem că dacă nu-i băgăm în seamă pe primari, ei sunt cei care mobilizează electoratul la vot. Să nu aud că la Caraș-Severin primarii nu sunt băgați în seamă!”, a mai transmis Laurențiu Nistor.