NEWS ALERT. Fostul președinte al Tribunalului Caraș-Severin, vicepreședinte PSD Caraș-Severin!

Fosta judecătoare Gabriela Stuparu, care a ocupat funcțiile de vicepreședinte și președinte al Tribunalului Caraș-Severin, s-a înscris în PSD, urmând să ocupe o funcție de conducere în filiala condusă de Luminița Jivan!

Gabriela Stuparu s-a pensionat în 2017, iar astăzi a fost prezentată membrilor PSD Caraș-Severin veniți la Reșița, la conferința în cadrul căreia filiala social-democrată își desemnează reprezentanții pentru congresul PSD de la finele lunii februarie, la care va fi ales noul președinte al partidului. Fostul magistrat va ocupa funcția de vicepreședinte al filialei PSD Caraș-Severin și, cel mai probabil, se va afla pe liste la viitoarele runde de alegeri.

UPDATE, ora 19.00

După o activitate în magistratură de aproape trei decenii, Gabriela Stuparu a intrat în politică. A ales PSD și ocupă de la bun început o funcție de conducere, fiind numită vicepreședinte al filialei Caraș-Severin. „Timp de 27 de ani am lucrat în magistratură. M-am retras în urmă cu aproximativ doi ani. Am cochetat mereu cu ideea de a face și altceva decât magistratură. După o analiză destul de meticuloasă, pentru că a trebuit să fac această analiză a formațiunilor politice, am hotărât într-un final că voi face pasul către PSD pentru că eu mă regăsesc în valorile promovate de această formațiune. Pe de altă parte, la acest moment, PSD este formațiunea care își dorește să se reformeze și care dorește să facă în continuare ceva pentru omul simplu. Sper să am în interiorul PSD o activitate la fel de fructuoasă cum am avut în Tribunalul Caraș-Severin”, a declarat Gabriela Stuparu. 

Fosta judecătoare nu știe deocamdată pe ce liste electorale se va afla la alegerile de anul acesta, dar e aproape cert faptul că PSD va conta pe un om cu CV-ul Gabrielei Stuparu.