Se refac intersecțiile pe străzile moderne ale Reșiței!

Degradarea dalelor și a suprafeței de rulare din zona Luncă, aflată în proces de modernizare, a obligat la căutarea unei alte soluții tehnice.

„Deși pistele de bicicletă aflate la nivelul carosabilul sunt proiectate cu dale rezistente la traficul auto, au apărut degradări ale suprafețelor în zonele de intersecții. După verificările făcute în teren, am convocat, la sediul instituției, o ședință de lucru cu reprezentanții constructorului și ai firmei de proiectare pentru a găsi soluțiile pentru remedierea situației. Pentru evitarea deteriorărilor ulterioare s-a propus modificarea soluției tehnice astfel, odată cu reluarea lucrărilor, în toate intersecțiile realizarea suprafețelor pentru pistele de biciclete se va face cu îmbrăcăminte asfaltică de culoare roșie”, a anunțat primarul Nelu Popa.

Municipalitatea nu va cheltui niciun leu în plus cu aceste lucrări, toate costurile pentru refacerea zonelor ce nu respectă criteriile de calitate fiind suportate de constructor, investiția aflându-se în stadiu de implementare a lucrărilor de reabilitare, cu termen de finalizare la finalul lunii martie, iar obiectivul va fi predat după recepția finală, ce include verificări amănunțite a calității lucrărilor. Condițiile meteo nefavorabile ar putea prelungi ușor termenul de finalizare a lucrărilor respective.

leader board 728 x 90 px