Hurduzeu votează astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor!

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, anunță că el și colegii săi social-democrați vor vota astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale, una dintre promisiunile neonorate ale celor din alianța de guvernare.

„Noi ne ținem de cuvânt! Astăzi, PSD va vota pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. La 600 de zile de când promiteau eliminarea pensiilor speciale, PNL și USR-PLUS au ocazia să-și respecte cuvântul dat”, a comentat Hurduzeu.

Parlamentarul cărășean vorbește totodată despre Guvernul Cîțu ca despre un guvern al austerității, care îi condamnă pe români la sclavagism modern, adică îi obligă să plătească prețuri mari, europene, din salarii și pensii mici, românești. „Salariul minim care trebuia să ajungă la 60% din salariul mediu nu a mai crescut cum era în calendar. Pensiile care trebuiau de asemenea să ajungă la 45% din salariul mediu au fost rupte definitiv de orice legătură cu creșterea economică. Vor crește decalajele sociale – cei săraci vor deveni și mai săraci, în timp ce bogații vor deveni și mai bogați. Guvernul Cîțu a oficializat austeritatea în România!”, a adăugat Silviu Hurduzeu.