Se pregăteşte Valea Domanului pentru Liga a II-a?

FCM 2012, noul club-fanion al oraşului, ar putea reprezenta un nou început pentru fotbalul reşiţean. În Valea Domanului se pregăteşte ceva, e destul de multă agitaţie, se lucrează, dar totul rămâne deocamdată învăluit în mister.

Gazonul Stadionului Mircea Chivu arată impecabil, ca şi cum în cel mai scurt timp ar urma să fie călcat de fotbalişti din primele eşaloane ale ţării. Tribunele au fost şi ele colorate cu scaune în roşu şi negru, iar la terenul de antrenament încep în cel mai scurt timp lucrările de amenajare a covorului sintetic. Puştii de la centrul de copii mai au la dispoziţie un teren sintetic de mici dimensiuni, sala de forţă este şi ea bine dotată, există saună, bazin de refacere şi cam tot ce are nevoie o echipă de fotbal. În plus, la stadion sunt condiţii bune de cazare şi masă. Condiţii sunt, mai trebuie echipă. Preşedintele clubului, Cristian Bobar, spune că baza de plecare pentru performanţă există, dar că, pentru a ajunge măcar în Liga a II-a mai sunt şi alte amănunte care trebuie luate în calcul.

“Mă bucur că am primit sprijin din partea domnului primar şi a foştilor consilieri locali şi am putut pune cât de cât la punct baza sportivă. Era important să avem un teren bun de joc, teren de antrenament şi toate celelalte. Sunt convins că echipa va fi sprijinită şi de noul Consiliu Local şi poate vom reuşi mai mult. Eu asta îmi propun. Au trecut trei ani de la reînfiinţarea echipei de seniori, am terminat mereu la mijlocul clasamentului, acum vreau mai mult”, a spus Bobar.

Reunirea lotului a fost amânată pentru luni, când e posibil să fie anunţate destule surprize, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi al lotului de jucători. Odată ce va fi aşternut covorul sintetic peste terenul de zgură şi pretenţiile la centrul de copii vor creşte. “Vom avea toate condiţiile pentru a face performanţă. Vreau ca această pepinieră să producă talente, să fim mult mai eficienţi”, a adăugat Bobar.