Bronz și argint pentru întotătorii reșițeni

Înotătorii reșițeni au participat recent la Campionatul Național destinat juniorilor II. Competiția s-a desfășurat la București și a reunit sportivi de la toate cluburile din țară.

Clubul reșițean a fost reprezentat la acest Campionat Național de 14 sportivi.  Așteptările erau mai mari înainte de competiție, dar reșițenii au întâmpinat mici dificultăți care i-au împiedicat să concureze la adevărata lor valoare.

Cu toate că nu au avut nici măcar un antrenament în aer liber, sportivii au reușit totuși clasări importante pe podiumul național. Înotătorii reșițeni s-au întors acasă cu cinci medalii de bronz și două de argint.

leader board 728 x 90 px

Pentru sportivi urmează, după mulți ani de zile, o perioadă de cantonamente de pregătire la mare sau la munte. Aceste cantonamente sunt foarte importante în pregătirea fiecărui, astfel că directorul clubului sportiv școlar speră ca aceste roade să se vadă în toamnă la competițiile sportive.

Faptul că au participat în bazin descoperit și-a pus amprenta pe rezultatele sportivilor, pentru că noi nu am făcut nici măcar un antrenament în bazin descoperit. Totuși noi suntem mulțumiți de rezultate”, a precizat directorul clubului sportiv școlar din reșița, Marius Crețeanu.