Se pot înscrie proiecte pentru Timotion. Când are loc alergarea caritabilă

Se pregătește o nouă ediție a evenimentului de alergare în scop caritabil Timotion, desfășurat la Timișoara. Organizatorii anunță că a fost dat startul înscrierii de proiecte pentru acțiunea din acest an. În total, vor fi sprijinite 15 inițiative din diferite domenii.

Timotion, cel mai mare eveniment caritabil de alergare din vestul țării, va avea loc și în acest an la Timișoara. Organizatorii anunță că până la data de 30 ianuarie pot fi înscrise proiectele care vor fi sprijinite în cadrul ediției cu numărul opt a acțiunii.

Așa cum ne-am obișnuit, Timotion este evenimentul care aduce laolaltă comunitatea oamenilor generoși și dornici de mișcare, care aleargă sau donează pentru cauze în folosul comunității. În 2022, împreună vom sprijini 15 proiecte din domenii diverse. Pentru asta invităm ONG-urile sau grupurile de inițiativă să trimită propunerea de proiect până în 30 ianuarie”, au transmis organizatorii evenimentului caritabil.

Timotion va avea loc în acest an în perioada 4 – 5 iunie. Puteți participa la eveniment ca alergător la una dintre cursele pregătite sau ca donator, prin susținerea proiectelor înscrise.