Clădirile școlilor și spitalelor din Timișoara, mai bine administrate. Primăria înființează o nouă instituție

spitalul municipal

Primăria Timișoara intenționează să înființeze o nouă instituție, o Administrație pentru Sănătate și Educație, cu scopul de a gestiona mai eficient rețeaua de medicină școlară, creșele, precum și clădirile școlilor și ale spitalelor aflate în subordine.

Noua conducere a Primăriei Timișoara vrea să se implice mai mult în ceea ce privește administrarea clădirilor utilizate de școlile și spitalele aflate în subordine. Astfel, Dominic Fritz a anunțat că va fi înființată o noua instituție, care se va ocupa de infrastructura sanitară și educațională din oraș.

Intenționăm să creăm o nouă instituție, o Administrație pentru Sănătate și Educație, care să se ocupe atât de rețeaua de medicină școlară, cât și de creșe, precum și de infrastructura sanitară și educațională din Timișoara”, a afirmat primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a vorbit și despre succesul programului pilot „Stop pandemia!”, în cadrul căruia, în luna martie a anului trecut, 50 de medici de familie din Timișoara au început vaccinarea împotriva Covid-19 în cabinete. Acum, programul este extins în aproape 5.000 de cabinete din țară.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Ceea ce m-a frapat a fost cât de simplu și de eficient a fost: proiectul „Stop pandemia!” ne-a arătat că lucrurile simple pot fi foarte eficace. Și ne-a mai arătat ceva: că uneori trebuie să împingem lucrurile dincolo de limitele imaginate. Să nu așteptăm să vină schimbarea ”de sus”, ci să le schimbăm noi, aici, în comunitatea noastră și pentru comunitatea noastră. (…) Am fi putut, atât noi cât și cei din Societatea Timiș de Medicina Familiei să ne ascundem în spatele limitelor legislative, să găsim motive pentru care nu putem colabora și tocmai de aceea mă bucur că am reușit să transformăm administrația locală, să îi dăm un rol de coagulare, de conștientizare că sănătatea noastră, a tuturor, putem să o asigurăm doar dacă colaborăm”, a precizat primarul Timișoarei.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/