Circulația trenurilor, reluată în vestul țării cu locomotive electrice

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de trafic, cu locomotive electrice în vestul țării, mai exact între stațiile Ghioroc și Glogovăț, pe firul II.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că echipele de intervenție ale SRCF Timișoara fac ultimele verificări și pe firul I, la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, astfel încât în scurt timp traficul feroviar să se desfășoare în condiții normale, fără tracțiune Diesel, pe ambele fire de circulație, de pe întreaga distanță.

Vântul puternic a provocat luni întârzieri de 11 ore la trenurile care circulă în vestul țării.

CFR SA informa ieri că pe relația Ghioroc – Glogovăț, toate trenurile CFR Călători circulă dublate cu locomotive Diesel, pe ambele fire de circulație.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Între orele 5.40 – 10.18, 4 trenuri – R 2027, R 2044, IR 347 și IR 1763 – au înregistrat întârzieri totale de 661 de minute, față de graficul normal de circulație.

Compania recomandă pasagerilor ca în această perioadă în care sunt emise avertizări de vreme nefavorabilă să solicite telefonic, înainte de plecarea la drum, informaţii despre orele de sosire şi de plecare a trenurilor la Gara CFR din localitatea, la numărul de telefon CFR 021/9521 şi să consulte periodic site-urile operatorilor de transport feroviar de călători, de stat și privați, pentru informații actualizate despre eventuale modificări în circulația trenurilor.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/