Se poate și așa! Oravița are primar, viceprimar și Consiliu Local legal constituit!

Noul Consiliu Local Oravița rezultat în urma alegerilor locale din 5 iunie a fost constituit astăzi, în prezența reprezentantului prefectului, în Sala Mare de ședințe a Primăriei Oravița!

Noii consilieri locali aleși la scrutinul din 5 iunie au depus jurământul în fața colegilor și audienței prezente la ședința de constituire a forului legislativ orăvițean. Dintr-un număr de 17 consilieri locali aleși și validați de către Biroul Electoral de Circumscripție, doar 14 au fost prezenți la prima întâlnire oficială din noul mandat. Absența celor trei consilieri a fost una obiectivă, cei trei nefiind în localitate la ora când ședința a fost programată. După depunerea jurământului de către consilierii locali, primarul reales al orașului Oravița, Dumitru Ursu, a depus la rândul lui jurământul în fața proaspătului consiliu local constituit, preluând astfel un nou mandat de primar al orașului din Valea Carașului.

Tot în ședința de vineri a fost ales și viceprimarul orașului Oravița, în urma propunerilor și a votului, Lorena Ion păstrându-și funcția de viceprimar pentru mandatul 2016-2020.