Bătaie de joc și la Moldova Nouă! Primarul Torma și 300 de oameni, lăsați cu ochii în soare de PSD, Partidul Verde și UNPR!

Ședința de constituire a Consiliului Local Moldova-Nouă nu a îndeplinit condițiile legii în materie de cvorum, consilierii PSD, UNPR și cei ai Partidului Verde nefiind prezenți la constituirea noului consiliu local ales în urma scrutinului din 5 iunie!
Programată pentru ieri, ora 17.00, la Casa de Cultură din orașul de la malul Dunării, ședința de constituire a Consiliului Local Moldova-Nouă s-a amânat din cauza lipsei de cvorum necesar pentru ca forul legislativ să poată fi constituit legal. Din cei 17 consilieri aleși, doar un număr de nouă au fost prezenți la ședința de constituire, 7 consilieri PNL și 2 de la Uniunea Sârbilor. Restul, 5 de la PSD, 2 de la Partidul Verde și un consilier de la UNPR, au decis să nu fie prezenți la ședința de investire a noului consiliu local ales. Alegerea acestora a fost sancționată de cei aproximativ 300 de cetățeni ai orașului de pe malul Dunării, care i-au huiduit pe cei care au lipsit. În condițiile date, reprezentantul Prefecturii a amânat ședința de constituire întrucât cvorumul de două treimi necesar constituirii consiliilor locale nu a fost întrunit.
Următoarea ședință de constituire a Consiliului Local Moldova-Nouă a fost programată pentru data de 26 iunie, tot la Casa de Cultură, începând cu ora 10.00.