Se poate pedala pe Muntele Mic și fără excavatoare în arii protejate și derapaj de la lege!

ebike muntele mic
casinoherculane by sungarden

Afacerea familiei Dunca de pe munte merge mai departe și după ce organele statului au amendat firma Nordica Turism pentru încălcarea legii și i-au interzis să mai folosească traseele amenajate ilegal.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, și fiul acestuia, Cristi, care se ocupă în prezent de afacerile de pe Muntele Mic, s-au plâns degeaba că oameni rău-intenționați, din anumite instituții ale statului, ar vrea cu orice preț să le pună bețe în roatele e-bike-urilor cu care ei își rotunjesc veniturile. Venituri nu pe deplin mulțumitoare obținute în urma sezonului de schi. Societatea Nordica Turism a fost sancționată contravențional cu 50.000 de lei și a primit interdicția de a mai folosi traseele săpate cu excavatoare în aria protejată pentru că pur și simplu acestea au fost amenajate cu încălcarea flagrantă a legii. Fără niciun aviz, fără vreo autorizație. Din acest motiv, pentru că a fost constatată o agresiune gravă asupra mediului s-au dat sancțiuni și s-au dispus măsuri, nu pentru că ar urmări cineva să-i diminueze încasările președintelui CJ. Drept dovadă, firma familiei Dunca își continuă afacerile cu biciclete pe munte. Doar că acum e altceva.

The great Hercules E-MTB Experience, o experiență cu adevărat măreață, după cum spune Cristi Dunca, a avut loc la finele săptămânii trecute. „Nu am avut noroc de vreme tocmai favorabilă, dar asta nu ne-a împiedicat să ne îndeplinim misiunea de a ajunge de la Muntele Mic până la Herculane pe biciclete, de a ne bucura de natură și a ne depăși limitele. (…) În tura aceasta am avut și doritori mai orientați către downhill, care au optat pentru varianta de Heli drop pentru a scurta ascensiunea către Vf. Țarcu și pentru a elimina pauza de realimentare.”, i-a anunțat fiul președintelui pe iubitorii de pedalat la altitudine.

În concluzie, se poate câștiga un ban și din activități perfect legale, experiența fiind la fel de minunată ca și pe traseele săpate cu excavatorul, pe care s-a derapat nepermis de la lege!

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

 

Foto: Heliski Romania

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/