Dominic Fritz, apărat de useriștii cărășeni: „Le-a dejucat planurile manipulatorilor!”

plujar andrei

Primarul Timișoarei a bifat mult prea puține dintre angajamentele pe care și le-a luat în 2020, motiv pentru care cota sa pare să se fi prăbușit în doar doi ani de mandat. Președintele USR Caraș-Severin îl vede în schimb cu alți ochi și acuză sabotarea orașului cu scopul de a-l discredita pe edil!

Fritz s-a ocupat mai degrabă de lucruri mărunte, oricum, sub nivelul pretențiilor capitalei Banatului, iar problemele cu adevărat serioase, de care se lovesc cei mai mulți dintre timișoreni, au fost tratate stângaci, nefiind rezolvate nici astăzi. Cum e cazul  Colterm, spre exemplu. Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, e atent la cum se mișcă lucrurile în Timișoara în mandatul colegului său de partid și spune că lista realizărilor ar fi fost mult mai bogată dacă Dominic Fritz nu s-ar fi lovit de atâtea și atâtea obstacole. „Dominic se confruntă cu probleme și piedici cu care nu se confruntă niciun alt primar din țară. El a fost nevoit să închirieze un peron în Motru ca să poată asigura cărbuni pentru Colterm deoarece niciun furnizor nu a vrut să semneze contractul cu Colterm. Nu știu de unde apar aceste piedici, dar e clar că situația sa este mult mai grea decât a altor primari din țară. Se încearcă acreditarea ideii că Dominic Fritz nu reușește să facă lucruri importante pentru Timișoara, dar a reușit să le dejoace planurile și am încredere mare că va da o nouă față orașului”, a spus liderul userist.

În cea de-a doua jumătate a mandatului de primar al Timișoarei, Fritz va recupera eventualele procente pierdute la capitolul încredere, e convins Plujar, și asta pentru că urmează să fie vizibile investiții importante care-i poartă amprenta. „Observăm un buget-record de investiții la Timișoara, ceea ce nu a avut orașul pe vremea lui Robu. Ușor, ușor oamenii își vor da seama că au fost foarte multe piedici, manipulări și insinuări în ceea ce privește prima parte a mandatului lui Dominic Fritz.”, a conchis fostul subprefect de Caraș-Severin.